Over Plaagdierbeheersing Nederland

In een periode van ruim een vijf jaar hebben wij ons als plaagdierbeheerser-ongediertebestrijder kunnen ontwikkelen tot een professional binnen ons vakgebied. Met veel kennis en ervaring, niet alleen vaktechnisch en bedrijfskundig maar ook op het gebied van preventie voor een goede dierplaagbeheersing. Zowel zakelijk als particulier bent u bij ons op het juiste adres.

De basis is een goed gestructureerde organisatie met korte communicatielijnen, dat onze medewerkers in staat stelt snel, goed en volgens afspraak te werken.

Nieuwe investeringen en uitbreidingen liggen in het verschiet, met respect voor mens en samenleving. In ons bedrijf, wordt op verantwoorde wijze omgegaan met het milieu en het daaraan gerelateerde gebruik van rodenticiden  en pesticiden, met een maximaal rendement als resultaat.

Een team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks klaar om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Onze medewerkers zijn dan ook de belangrijkste schakel tussen onze opdrachtgevers en ons bedrijf. Een van onze onderdelen is preventie voor een goede dierplaagbeheersing. Wij bestrijden of weren niet alleen de plaag, maar kijken ook wat de oorzaak van het probleem is. Hiervoor zijn wij CPMV gecertificeerd en werken vanuit een opgezet plan wat doelgericht aan uw bedrijf is verbonden. Onze specialisten die dit uitvoeren hebben een brede achtergrond  en ruime ervaring in dierplaag- en houtrotverwekkende schimmelbestrijding.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, enerzijds naar onze werknemers, anderzijds naar u als mogelijke opdrachtgever.

Wanneer uw interesse gewekt is, neemt u dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij maken daar graag tijd voor vrij.

Door preventieve maatregelen te treffen zorgen wij voor een duurzame oplossing en een betaalbare dienstverlening.